Share
Services

Our Services

Ce facem

Creăm toate proiectele noastre în conformitate cu stilul și funcționalitatea conceptuală. Dezvoltăm interioare și clădiri funcționale și elegante. Oferim un design modern, inclusiv minimalism, clasic, eclectism. Avem peste 15 ani de experiență în această industrie. Folosim materiale de înaltă calitate, ținând seama de proprietățile lor și adaptându-le la cerințele unui proiect specific. Ne ocupăm de împărțirea corectă a întregului spațiu al apartamentului sau casei în zone pentru a crea un loc confortabil de trăit. Împreună cu clienții noștri, definim stilul în care urmează să fie apartamentul. Noi facem vise în cel mai bun stil!

Interior

Este întotdeauna important ca locul să fie cât se poate de confortabil. De regulă, pentru astfel de momente, designerul trebuie mai întâi să urmeze. Un criteriu important pentru această conveniență este proiectarea camerei, care ar trebui să fie nu numai frumoasă și prezentabilă, ci și funcțională.

  • proiectarea
  • împlementarea complexă
  • supravegherea autorului
15 – 35 euro m.p.

ARCHITECTURE

Caracteristicile unei case moderne și a spațiilor sale specifice în cele mai multe cazuri sunt determinate de arhitectura, care a fost stabilită la etapa de proiectare a cldirii. Cu abordarea corectă a acestei probleme, puteți crea nu numai o casă frumoasă sau o cabană frumoasă, ci și o clădire durabilă, cu o abundență de caracteristici utile.

  • proiectarea
  • împlementarea complexă
  • supravegherea autorului
12 – 20 euro m.p.

CONSTRUCȚIE

Rezolvăm împreună problemele de optimizare a construcțiilor și dezvoltăm soluții alternative de design și soluții tehnice benefice pentru clienți. Interacțiunea noastră eficientă cu partenerii și clienții se bazează pe deschidere și bunăvoință. Compania garantează clienților săi o muncă de înaltă calitate și oportunitatea finalizării construcției.

  • proiectarea
  • împlementarea complexă
  • supravegherea autorului

Visualization

Vizualizarea creează un efect al prezenței, oferă posibilitatea de a se întoarce la 360 de grade pentru a vedea fiecare detaliu. Vă permite să faceți o plimbare virtuală prin spațiile interioare ale unui centru de afaceri, o casă de țară sau un apartament, pentru a înțelege cum va arăta totul în cele din urmă, pentru a evalua cât de armonioasă va fi spațiul cu decorarea în stilul ales, mobilierul, elementele decorative.